Case studies


  • Via Group – Android

      Description from Google PlayStore: Fabrika e ëmbëlsirave Via ofron ëmbëlsira falas, mblidh sa të mundesh. Ndihmoni Arushanin të mbledh sa më shumë ëmbëlsira duke lëvizur […]
  • Aforizma Shqip 2 – Android

      Description from Google PlayStore: Fjala Aforizma vjenë nga gjuha greke Aforizmi (greqisht. aphorismos) e cila domethënë të shprehurit ne formë te shkurtër, të thjeshtë dhe […]
  • Gjeegjeza Shqip – Android App

      Description from Google Playstore: Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash. Në të bëhet përshkrimi i […]