Aforizma Shqip 2 – Android

Via Group – Android
02/27/2017
Gjeegjeza Shqip – Android App
03/02/2015

 

Description from Google PlayStore:

Fjala Aforizma vjenë nga gjuha greke Aforizmi (greqisht. aphorismos) e cila domethënë të shprehurit ne formë te shkurtër, të thjeshtë dhe te thënë në mënyrë të mprehtë, ose të shprehurit e një ideje shpirterore e përmbledhur dhe e thënë në formë paradoksale.

*Ky aplikacion përmbanë një numër të pafund aforizmash, të ndara në kategori të ndryshme dhe autor të famshëm botërorë.

** Përparsitë e këtij aplikacioni **

-Shtim i aforizmave çdo ditë online
-Ndarja aforizmave në kategori
-Ndarja aforizmave në bazë të autorit
-Kërko fjalën në aforizëm
-Opsioni për të ndarë aforizmat e preferuara
-Opsioni për të shpërndarë aforizmën
-Dizajn i lehtë për tu kuptuar

Është aplikacion që ja vlenë ta keni në paisjen tuaj.

Photo Gallery:

 

Contact Us and we can built a similar app for you.