Gjeegjeza Shqip – Android App

Aforizma Shqip 2 – Android
04/24/2016

 

Description from Google Playstore:

Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash.
Në të bëhet përshkrimi i disa karakteristikave të një sendi ose veprimi dhe i jepet dikujt për ta gjetur se çdo të thot.
Vini re se sa bukur dhe me sa mencuri i ka krijuar populli gjëegjëzat.

 

Or Contact Us and we can built a similar app for you.