Android

 

Description from Google PlayStore:

Fabrika e ëmbëlsirave Via ofron ëmbëlsira falas, mblidh sa të mundesh.

Ndihmoni Arushanin të mbledh sa më shumë ëmbëlsira duke lëvizur nga dy anët, kujdes nëse bijen në tokë më shumë se 10 ëmbëlsira ju e humbisni lojën. Suksese 🙂

Përparsitë:

* Diszajn i lehtë
* Lojë pa mbarim
* Sfido të tjerët duke u loguar

Photo Gallery:

Application Video:

 

 

Contact Us and we can built a similar app for you.

 

  • Via Group – Android

      Description from Google PlayStore: Fabrika e ëmbëlsirave Via ofron ëmbëlsira falas, mblidh sa të mundesh. Ndihmoni Arushanin të mbledh sa më shumë ëmbëlsira duke lëvizur […]
  • Aforizma Shqip 2 – Android

      Description from Google PlayStore: Fjala Aforizma vjenë nga gjuha greke Aforizmi (greqisht. aphorismos) e cila domethënë të shprehurit ne formë te shkurtër, të thjeshtë dhe […]
  • Gjeegjeza Shqip – Android App

      Description from Google Playstore: Gjëegjëzave shkurt ju thonë dhe gjëza, madje në disa krahina iu thonë edhe kash e lash. Në të bëhet përshkrimi i […]